Je bekijkt de reis...

a
A
26 november 2015 23:14 | Door: Janet de Vogel
Hoi dames,
Jammer te horen dat deze reis niet echt goed is begonnen maar blij dat het nu begint iets beter te worden.
Ik weet zeker dat jullie gaan toch wel genieten van alles en het is erg leuk te horen van jullie avonturen !!! Geniet verder van alles and be safe !!! Xxx
26 november 2015 23:40 | Door: Hans Cuvelier
Wat? Naar Nieuw Zeeland. Oh wat ben ik jaloers. Ik ben er in 2001 geweest, maar als ik er aan terug denk dan lijkt het wel gisteren. Ik wil er zo weer heen. Ik weet zeker dat jullie het heel fijn gaan hebben. Heel veel plezier.
27 november 2015 08:16 | Door: Gertjan
Hallo dames,
Ik heb jullie helaas niet meer gezien op de spinning les, daarom via deze weg een fantastische trip en veel plezier gewenst! Op dit soort reizen hoort een beetje pech er gewoon bij. Zo te lezen lossen jullie dat wel op en inderdaad, in NZ wil iedereen je helpen ( eigen ervaring)
27 november 2015 08:41 | Door: Jannie en Anton
Hi Anneke en Marij, Dat is al een heel avontuur zover. Maar nu komen zeker de mooie tijden er aan. Hier is het rond het vriespunt. Morgen (zaterdag) zijn wij aan de beurt. Onze fietsdoos ziet er nu ook nog goed uit maar we weten dat deze niet ongeschonden aan zal komen zal. We komen maandag 30 nov in Auckland aan.
Groeten en geef af en toe jullie positie door. (Jannie en Anton)
27 november 2015 11:07 | Door: Bernadette
Dag meiden,
Nou dat is inderdaad een moeilijk begin. Fijn dat er een goede fietsenmaker in de buurt zat die jullie heeft kunnen helpen. Nu maar weer genieten van het prachtige landschap, het lekkere weer en de vriendelijke bevolking.
Xxx
Willem en Bernadette
27 november 2015 11:55 | Door: Jan van Drunen
Jaloers!!!!
Wow. Wat een avontuur komt er weer aan. Je kunt er makkelijk een TV-serie van maken denk ik.
Heel veel plezier en succes. Hoe lang zijn jullie van plan te blijven?
Gr. Jan.
27 november 2015 13:34 | Door: Jenny
Jeeminee ach en wee.... wat een begin.
Maar zo te lezen gaat het weer helemaal goedkomen!
Geniet van het mooie!
Kussie van jullie zussie x
Jenny
27 november 2015 14:55 | Door: Henk en Tonny
Jammer dat niet alles soepel verloopt in het begin. Maar dat gaat nu alweer een stuk beter zo te horen. Veel plezier en goede reis verder.
Henk en Tonny
28 november 2015 09:41 | Door: Elly Lodder
Ondanks alle tegenslag hebben jullie het toch weer geflikt.Ik heb bewondering voor jullie.
Ik wens jullie voor de rest een heerlijke tijd toe.
Veel succes. Elly
28 november 2015 12:46 | Door: Riet
Veel geluk en plezier verder op het Noordereiland, ik geniet met jullie mee. Die kiwi's zijninderdaad superaardig, aan hun gastvrijheid kunnen wij een voorbeeld nemen. Ook wij hadden in Rotorua een superaardige fietsenmaker, hij kwam op z'n vrije dag naar de winkel toen mijn voorband door iemand meegenomen was. Geniet!
Groeten Kees en Riet
30 november 2015 19:39 | Door: le. ria .
Toen ik begon te lezen voelde ik dat het niet goed zat .
maar jullie hebben het weer goed gekregen ,top hoor voor het doorzetten .
Ik hoop dat het verder goed gaat ,en veel plezier vanuit een zeik nat Almere .
1 december 2015 19:19 | Door: Wim Kroon
Hallo meiden,
Lees vandaag pas jullie bericht. Was benieuwd hoe het jullie tot nog toe was vergaan, mede omdat er voorafgaande aan de les vanmorgen van Rinus het nodige over is gezegd. Jammer dat de start enigszins problematisch is verlopen. Echter zoals het een echte Hollandse betaamt hebben jullie je er parmantig doorheen geslagen.Top! Fijn dat het weer verbeterd is. Fietst altijd prettiger dan in de regen. Wens jullie heel veel fietsplezier en geniet er van. P.S.: zo je ziet kom ik mijn toezegging na. Groet. Wim
2 december 2015 14:19 | Door: Elly Ringeling
Hoi meiden.
Als jullie weer gaan neem dan allerlei reserve onderdelen mee en
'n gereedschapskist.altijd handig daar is toch wel 'n plekje voor?
Geniet maar lekker. Veel fietsplezier en tot horens.
Groetjes van je buurvrouw en Elly